Psihoterapie

Consiliere psihologică

Conform Colegiului Psihologilor din România, consilierea psihologică are ca scop optimizarea vieții personale, dar și abordarea problemelor emoționale, cognitive și comportamentale.

Consilierea psihologică se adresează situațiilor și problematicilor specifice care preocupă și îngreunează existența personală, familială sau de cuplu. Acestea pot fi adresate atât individual, cât și în familie, ca grup.

Spre deosebire de psihoterapie, consilierea psihologică este un proces care se desfășoară pe o perioadă mai scurtă de timp. Astfel, aceasta este țintită pe optimizarea resurselor și găsirea de soluții în prezentul apropiat.

În cadrul consilierii psihologice se oferă:

Consilierii noștri te pot ghida în așa fel încât să descoperi căi pentru o mai bună gestionare a ariilor problematice din viața ta. Astfel, poți dezvolta resursele necesare pentru a te putea adapta cu mai multă ușurință la schimbările sau dificultățile prin care treci.

Dacă te afli într-un impas existențial în legătură cu tine sau cu anumite persoane din viața ta și ai nevoie de informații din partea unui specialist, poți apela oricând la serviciile de consiliere

Servicii

Psihoterapeuți care oferă acest serviciu:

Iulia Adelina Bardar

Consilier psihologic, Psihoterapeut

Iulia Adelina Bardar