Logopedia se referă la abordarea limbajului prin prisma reeducării acestuia, modelării achiziției limbajului și corectării tulburărilor survenite în procesul de învățare.

Psihoterapie

Logopedie

Logopedia se referă la abordarea limbajului prin prisma reeducării acestuia și corectării tulburărilor apărute în procesul de învățare. Intervenția logopedică poate ajuta atât în cazul copiilor, cât și în cazul adulților care au suferit un accident vascular sau un atac cerebral care a afectat vorbirea.

Intervenția logopedică poate ajuta copilul care se confruntă cu:

Un rol secundar, dar foarte important al logopediei, este abordarea anumitor trăsături cum ar fi negativismul și opoziționismul, sentimentele de inferioritate, instabilitatea emoțională și timiditatea, care pot rezulta în urma tulburărilor de limbaj. Scopul intervenției logopedice este și acela de a cultiva o imagine de sine pozitivă și încrezătoare.

Psihologii noștri specializați în terapia logopedică a proceselor de comunicare îmbină tehnicile logopedice și cognitiv-comportamentale cu creativitatea și spontaneitatea pentru a face cât mai plăcut procesul de învățare.

Te așteptăm la On Institute pentru a experimenta învățarea sub formă de joacă și relaxare !

Servicii

Articole

Psihoterapeuți care oferă acest serviciu:

Adriana Tăslăvan

Logoped, Psihoterapeut în formare

Adriana Tăslăvan