Psihoterapie

Psihoterapie individuală

Psihoterapia individuală este, prin denumire, un proces personal, unu la unu și colaborativ. Este o modalitate de susținere a persoanelor care întâmpină dificultăți emoționale și situații de viață percepute ca blocaje sau surse de stres. Aceste experiențe au deseori impact în mediul familial, profesional și individual.
Scopul unui proces psihoterapeutic poate lua diverse forme, cum ar fi o funcționare sănătoasă a psihicului și a corpului, îmbunătățirea relațiilor, a reglajului emoțional și creșterea stării generale de bine.

Intervenția psihoterapeutică are o durată variabilă, se bazează pe metode și tehnici validate științific și este dependentă de contextul actual de viață. Spre deosebire de consilierea psihologică, aceasta abordează problematica clientului mergând în profunzimea trăirilor acestuia.

Apelăm la psihoterapie atunci când:

On Institute este un loc deschis în care dorim să facilităm dezvoltarea individuală și socială. Aici concentrăm toate cunoștințele, formările individuale și le combinăm cu pasiune, implicare și creativitate, într-un cadru securizant.

Psihoterapeuții noștri pun accentul pe o relație terapeutică autentică, adaptată nevoilor tale și pe confidențialitatea informațiilor discutate. Dacă ai nevoie de susținere emoțională sau să lucrezi cu propriile tale trăiri, ne poți contacta pentru a porni împreună în acest proces terapeutic.

Servicii

Articole

Psihoterapeuți care oferă acest serviciu:

Iulia Adelina Bardar

Consilier psihologic, Psihoterapeut

Mihaela Bălan

Psihoterapeut

Mara Crăciunescu

Psiholog Clinician,
Psihoterapeut în formare

Isabela Stanciu

Psihoterapeut

Adriana Tăslăvan

Logoped, Psihoterapeut în formare

Iulia Adelina Bardar

Mihaela Bălan

Mara Crăciunescu

Isabela Stanciu

Adriana Tăslăvan