Despre noi

On Institute este o asociație non-profit care s-a înființat în anul 2015, fiind formată din 5 specialiști în domeniul psihoterapiei, evaluării psihologice și logopediei. Misiunea noastră este să aducem serviciile psihologice mai aproape de oameni, nu doar prin activitatea noastră zilnică în cadrul centrului nostru, ci și prin diferite proiecte sociale, informative și educative.

Am ales domeniul sănătății mintale pentru că ne dă ocazia atât să cunoaștem povești de viață și să participăm la rescrierea unor scenarii disfuncționale, cât și să spijinim crearea unor atitudini timpurii sănătoase.

On Institute este un loc deschis în care dorim să facilităm schimbarea individuală și socială. Aici, concentrăm toate cunoștințele și formările individuale și le combinăm cu pasiune, implicare și creativitate. Orientarea către resursele interioare ale oamenilor ne motivează zilnic să oferim servicii psihologice cu profesionalism și dedicare și să ne dezvoltăm continuu în domeniul psihologiei. Interesul către specificul fiecărui individ ne provoacă de asemenea, să avem o abordare originală și autentică, dar și să ne folosim de intuiție pentru a aduce o diferență sănătoasă în viața clienților noștri.

Oferim servicii diferite, de la psihoterapie individuală pentru copii și adulți, la cea de familie, logopedie, dezvoltare personală pentru copii, adolescenți și adulți, evaluare psihologică, consultanță și intervenție în lucrul cu copiii cu cerințe educative speciale, hipnoză și grupuri de suport.

Ne dorim să inspirăm către cunoașterea de sine și înțelegerea mecanismelor care ne veghează alegerile, astfel încât viața să fie un proces pe care îl coordonam, nu unul care “ni se întâmplă”. De asemenea, este important pentru noi să îi încurajăm pe cei din jur să își formeze obiceiuri funcționale și perspective flexibile legate de situațiile prin care trec.

Misiunea noastra este sa contribuim atat la nivel individual, cat si social, un stil de viata sanatos, centrat pe intelelegere si resurse. Integăm specializări diferite si oferim interventie variata, de la psihoterapie la logopedie, evaluari si interventie in tulburarile pervazive de dezolvatare, la nivel individual si prin terapia de grup.

Misiunea noastră

Misiunea noastră

Misiunea noastra este sa contribuim atat la nivel individual, cat si social, un stil de viata sanatos, centrat pe intelelegere si resurse. Integăm specializări diferite si oferim interventie variata, de la psihoterapie la logopedie, evaluari si interventie in tulburarile pervazive de dezolvatare, la nivel individual si prin terapia de grup.

Valorile noastre

Valorile după care ne ghidăm activitatea:

În calitate de specialisti, facem tot ce ne sta in putinta pt a fi cat mai aproape de nevoile clientilor nostri. Acesta este angajamentul nostru și valoarea după care ne ghidăm activitatea.

Profesionalismul este valoarea în care credem și prin care oferim servicii de calitate, abordam terapiile si clientii cu tact, responsabilitate, mentinem discutiile in echipa si cu ceilalti la un nivel profesional, in calitate de specialisti, respectam codurile de bune practici, de etica profesionala si deontologie, precum si confidentialitatea, dezvoltam serviciile oferite prin atentie la echipa, spatiu, materiale, dezvoltare continua.

Originalitatea ne ajută atunci cand contruim proiecte ori generam idei. Avem grija ca amprenta personala sa existe si sa fie transpusa. Avem o viziune de ansamblu asupra situatiilor/situatiei si lucrul cu clientii se bazeaza pe ultimele cercetari din domeniu si amprenta personala;incercam sa surprindem prin toate actiunile noastre un caracter unic (bazat pe o analiza a nevoilor),inedit al serviciilor oferite dar si al nostru ca si echipa.

Prelucrare ampla si rapida a informatiei acumulate din experienta proprie si colectiva. Implica simtul interior de a-ti face bine prin sortarea gandurilor necesare de cele inutile. In sens psihologic, intuitia, valoarea după care ne ghidăm, este definita ca perpectia mijloacelor constiintei.

Prin dezvoltare continuă ne concentrăm pe a ne dezvolta pe sine, pentru a fi si a transmite clienților un nivel de pregătire înalt.

Echipa noastră

Adriana Taslavan

Logoped, Psihoterapeut în formare

Isabela Stanciu

Psihoterapeut

Mihaela Bălan

Psihoterapeut

Mara Craciunescu

Psiholog Clinician,
Psihoterapeut în formare

Iulia Adelina Bardar

Consilier psihologic, Psihoterapeut