#CuEa

#CuEa este o campanie despre viaţa trăită în jurul depresiei. Ne propunem să explicăm mai bine ce înseamnă și ce poate să ducă la această depresie printr-o serie de prelegeri interactive, ateliere și grupuri de suport pentru cei care au pe cineva în jurul lor cu depresie sau care se confruntă cu tematica suicidului.Majoritatea dintre noi cunoaștem sau avem în jurul nostru, în familie, la muncă sau în viața personală, persoane care trăiesc cu depresia sau care au pierdut lupta #CuEa. Există numeroase resurse, campanii și asociații care se adresează direct acestor persoane.Însă cum ar fi să învățăm fiecare să devenim o resursă în acest proces al celor din jurul nostru contra depresiei? Pentru că schimbarea începe cu fiecare dintre noi a luat naștere o campanie orientată către toți cei care doresc să înțeleagă mai bine ce înseamnă depresia și cum îi pot ajuta chiar ei pe cei din jurul lor.În acest proces ni s-au alăturat 3 psihoterapeuți de referință din domeniu care vor fi speakeri în cadrul conferințelor noastre:
  • Yolanda Crețescu – psiholog clinician, psihoterapeut, fondator al proiectului depreHub şi preşedinte al Asociației Happy Minds.
  • Irina Țepuru – psihoterapeut, președinte al Asociației Române de Psihoterapie prin Dans și Mișcare și membru al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT).
  • Lucian Negoiță – psihoterapeut, formator și supervizor al Asociației de Hipnoterapie și Terapie Cognitiv-Comportamentală, terapie strategică, hipnoză clinică, lector universitar.
Conferințele “Viața #CuEa” și atelierele aferente sunt gratuite și se desfășoară la Nod Makerspace. Locurile sunt însă limitate, de aceea vă rugăm să ne confirmați că ne veți fi alături prin completarea formularului și bifarea opțiunilor dorite:
Găsiți mai multe detalii despre campanie aici, iar pentru calendarul desfășurării conferințelor, atelierelor și grupurilor de suport găsiți informații aici.

Sponsori eveniment

Parteneri și resurse terapeutice

Parteneri media