Grupurile de suport au ca și scop oferirea unui sprijin terapeutic, atât prin informații și tehnici psihoterapeutice, cât și prin crearea unui spațiu de siguranță în care participanții să poată să își exprime emoțiile.

Psihoterapie

Grupuri de suport

Grupurile de suport înseamnă oferirea unui sprijin psihologic, atât prin informații, cât și prin intervenții psihologice. Ele se desfășoară într-un spațiu de siguranță, în care participanții să poată să își exprime liber emoțiile, gândurile și dificultățile. Spre deosebire de atelierele de dezvoltare personală, grupurile de suport se stabilesc în jurul unei tematici comune, iar componența ideală a unui astfel de grup este de maxim 8-10 membri.

Grupurile de suport au un merit foarte mare atunci când :

Specialiștii din cadrul On Institute și-au propus să faciliteze grupuri de suport prin care să aducă împreună persoane care împărtășesc aceleași situații dificile, ajutându-i să se cunoască între ei și oferind un cadru de încredere și siguranță. Se pune accent pe egalitatea între membrii și pe păstrarea confidențialității experiențelor împărtășite.

Urmărește tematicile pe care le abordăm în cadrul grupurilor de suport și contactează-ne atunci când simți că este și despre tine!

Servicii

Articole

Grupuri de suport:

Psihoterapeuți care oferă acest serviciu:

Iulia Adelina Bardar

Consilier psihologic, Psihoterapeut

Mihaela Bălan

Psihoterapeut

Mara Crăciunescu

Psiholog Clinician,
Psihoterapeut în formare

Isabela Stanciu

Psihoterapeut

Adriana Tăslăvan

Logoped, Psihoterapeut în formare

Iulia Adelina Bardar

Mihaela Bălan

Mara Crăciunescu

Isabela Stanciu

Adriana Tăslăvan